LEDIG STILLING SOM ENTREPRENØR-MEKANIKER HOS TEQTON

Et spændende job venter på dig.


Du skal stå for servicering af vores maskinpark i samarbejde med vore faste samarbejdspartnere indenfor mekanik, maskinelektronik og hydraulik. Du vil det meste at tiden arbejde på vores værksted i Fuglebjerg samt som kørende entreprenørmekaniker til reparationer og fejlfi nding på grej ude på byggepladserne. Vi har en omfattende maskinpark, hvor en stor del er specialmaskiner, som du naturligvis først skal opbygge kendskab til.


DINE KVALIFIKATIONER

Du er entreprenørmekaniker eller har en lignede baggrund med interesse i at løse opgaver ude i felten, og samtidig skal du arbejde mod at forebyggede driftstop.


DINE PERSONLIGE EGENSKABER

Du er teknisk velfunderet og ansvarsbevidst. Du arbejder selvstændigt, fl eksibelt og målrettet og har styr på dine opgaver. Kendskab til tysk og engelsk vil være en fordel. Du syntes et smil gør hverdagen lettere og er god til at samarbejde med håndværkerne, byggeledere og administrationen.


DER VENTER DIG

Et godt job i en international virksomhed med god vind i sejlene, hvor fleksible og motiverede medarbejdere er i højsædet. Du får stillet en servicebil til rådighed, som vi sammen indretter med al det nødvendige grej. God løn, som modsvarer dine kvalifikationer samt sundhedsordning og pension.


VIL DU VIDE MERE?

Så kontakt Julius Olsen tlf. 20691051 eller send en mail på julius.olsen@teqton.com senest den 30/9 2022.

 

KORT OM OS

Vi er Skandinaviens førende industrigulvvirksomhed med hovedkontor i Fuglebjerg, hvorfra vi rejser ud i Skandinavien og udfører store fugefri betongulve til lager- og industrivirksomheder. Vi er ca. 50 ansatte og har datterselskaber i Island, Norge, Finland, Sverige og Danmark. Vi udfører ca. 1 mio. m2 gulve om året og er medlem af Dansk Industri.

BETONGULVE OG LØSNINGER

I Teqton er vi stolte af vores projekter, og viser dem gerne frem.
Måske du skal være med til at løse opgaver i fremtiden?

Du kan se nogle af de projekter vi har været en del af her.

OM TEQTON

I Teqton er vi specialister i rådgivning, beregning og udførelse af alle typer betongulve. Du kan blive klogere på os, og det vi kan her.