TEQTONS ARBEJDE MED MILJØ OG CSR

Teqton lægger grundlaget for en bæredygtig og grønnere fremtid. Vores forretning samarbejder for, at vores aftryk bliver så minimalt som muligt. Vi leverer solide, bæredygtige og socialtansvarlige løsninger, som allesammen lever op til særlige krav indenfor både nationale og internationale standarder.


LOKAL ARBEJDSKRAFT

Teqton anvender vi bl.a. lokal arbejdskraft fra de områder hvori vores fugefrie betongulvprodukter bliver etableret. .

VORES ARBEJDE

I Teqton bidrager vi med produkter og løsninger, som baner vejen for en bæredygtig fremtid. Vi føler os forpligtet til, at drive en ansvarlig og bæredygtig forretning, og derfor forsøger vi også at være på forkant med bæredygtige løsninger til vores kunder.

MED HENSYN TIL MILJØET

I Teqton har vi øje for miljøet og for den påvirkning, som vores materialer har på verden omkring os. Vi forsøger aktivt, at indarbejde særlige miljøpolitikker til bevarelse af det miljø, som vi allesammen bør passe på.

GOD FORRETNINGSETIK

Teqtons samarbejdspartnere, leverandører og underleverandører lever op til helt specielle krav om medarbejdernes rettigheder. Det er vigtigt for os, at vores forretning baserer sig på gode solide principper om medarbejdernes vilkår.

CIRKULÆR ØKONOMI I BYGGERIET

Vores byggematerialer adskiller sig fra branchens CO2-tunge alternativer. Teqtons gulve er med en kort forsynningskæde og en proaktiv tilgang en mindre kilde til udledning af C02. Bæredygtighed er essentielt for at vores produkter ikke belaster miljøet unødigt også efter deres levetid. 

FN'S 17 VERDENSMÅL

I Teqton når vi FN's 17 verdensmål og vi er meget bevidste om at vores påvirkning rækker udover bæredygtighed. For os er vores miljømæssige fodaftryk vigtigt, men ligeledes er det sociale aftryk som vores forretning efterlader.

CertificeringER, EPD OG LCA

Hos Teqton indgår certificeringer som en naturlig del af vores projekter, det sikre at du som kunde får et bæredygtigt og pålideligt grundlag. Vi udarbejder certificerede løsninger og er med til at give jer et grønnere fundament.