NYHEDER FRA TEQTON

Her kan du læse aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.

Teqton vinder DI Sydsjællands Initiativpris 2022

Teqton har netop vundet endnu en flot erhvervspris, da vi blev kåret som vinder af DI Sydsjællands Initiativpris 2022.

Teqton vinder flotte erhvervspriser

Ikke en, men hele to flotte erhvervspriser har Teqton vundet i 2022. Teqton blev kåret som vinder af priserne: Succesvirksomhed 2022 og Næstved erhvervspris 2022.

Bæredygtigt logistikbyggeri sikres gennem stærke produktvalg

Sådan sikres at et logistikbyggeri holdes så CO2 neutralt som muligt.

Teqton leverer fugefri valsebetongulve til nemlig.com

Teqtons fugefri valsebetongulve blev lagt i Nemlig.coms nye lagerhal i Brabrand og med en stram tidsplan blev der arbejdet på højtryk gennem vinterhalvåret 2021 for at blive klar til aflevering i 2022.

Teqton udfører slidstærke gulve til Odense Universitets Hospital

Teqton løser opgaver med Teqplan, flydespartel og epoxy i forbindelse med opførelsen af det nye Odense Universitets Hospital. Her bliver der stillet høje krav til gulvets slidstyrke, da det nye lager skal husere selvkørende robotter.

Miljøvenlige "grønne" gulvløsninger med LCA eller EPD

Teqton har de seneste år deltaget i flere DGNB og BREEAM certificerede byggeprojekter i Skandinavien. Ønsker du også certificering, som viser at I tager hensynet til miljøet?

Gør brug af vores mulighed for at vi leverer en LCA (Life Cycle Assessment) eller en 3. parts verificeret EDP (Environmental Product Declaration) til jeres projekt, allerede mens det er på tegnebordet for at komme nærmere de eftertragtede ”Grønne” point.