NYHEDER FRA TEQTON

Her kan du læse aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.

Bæredygtigt logistikbyggeri sikres gennem stærke produktvalg

Sådan sikres at et logistikbyggeri holdes så CO2 neutralt som muligt.

VI SØGER EN ENTREPRENØR-MEKANIKER

Vi søger en medarbejder som bl.a. skal stå for servicering af vores maskinpark i samarbejde med vore faste samarbejdspartnere indenfor mekanik, maskinelektronik og hydraulik.

Teqton leverer fugefri valsebetongulve til nemlig.com

Teqtons fugefri valsebetongulve blev lagt i Nemlig.coms nye lagerhal i Brabrand og med en stram tidsplan blev der arbejdet på højtryk gennem vinterhalvåret 2021 for at blive klar til aflevering i 2022.

Teqton udfører slidstærke gulve til Odense Universitets Hospital

Teqton løser opgaver med Teqplan, flydespartel og epoxy i forbindelse med opførelsen af det nye Odense Universitets Hospital. Her bliver der stillet høje krav til gulvets slidstyrke, da det nye lager skal husere selvkørende robotter.

Miljøvenlige "grønne" gulvløsninger med LCA eller EPD

Teqton har de seneste år deltaget i flere DGNB og BREEAM certificerede byggeprojekter i Skandinavien. Ønsker du også certificering, som viser at I tager hensynet til miljøet?

Gør brug af vores mulighed for at vi leverer en LCA (Life Cycle Assessment) eller en 3. parts verificeret EDP (Environmental Product Declaration) til jeres projekt, allerede mens det er på tegnebordet for at komme nærmere de eftertragtede ”Grønne” point.

VALSEBETON PÅ PÆLEFUNDERING?

Er valsebeton på pælefundering en umulig kombination? Det var det spørgsmål vores svenske afdeling blev stillet, hvorefter de med stolthed kunne levere et fugefrit valsebetongulv med Teqbase og Teqplan til Biltema i Sverige.