OM TEQTON
- OG ALT DET VI KAN

I Teqton er vi specialister i rådgivning, beregning og udførelse af alle typer betongulve.


Og hos Teqton har vi helt sikkert også et betongulv, som matcher dine ønsker og behov.

Vi arbejder både inden for gulv renoveringer og nybyggeri og har i mere end 35 år været aktive på markedet og har lagt i 1.000.000-vis m2 gulve.

HISTORIEN BAG TEQTON 

I 1987 blev I.P. Gulvteknik A/S dannet. IP stod for interpares, som var indkøbsorganisation for tømmerhandlerne. Selskabet var ejet ligeligt af interpares A/S og Deutsche Flächen Tecknik GmbH (DFT). Salget blev hjulpet godt på vej af de mange lokale tømmerhandlere.

I 1994 besluttede Interpares at de ikke ønskede at være udførende entreprenør og de solgte Deres halvdel af firmaet til DFT. I 1998 blev DFT købt af RINOL AG og ip gulvteknik skiftede navn til RINOL Skandinavien A/S, med kontor i Galten.

I 2006 gik RINOL AG i betalingsstandsning og RINOL Skandinavien blev købt ud af gruppen af vores direktør Julius Olsen.

Vi skiftede navn til Teqton, hvilket var en velovervejet beslutning, som er valgt og skabt ud fra:
TEQ står for TEQNIK
Q for Quality
TON for Beton

Og Tektonerne var et græsk folkeslag som erobrede nye ny områder, på samme vis som TEQTON åbner nye markeder. Tektoner oversat til old græsk: arkitektones, som danner grundlag for aktitektur.

 

PROJEKTER PÅ VERDENSPLAN

Umiddelbart efter navneskiftet til Teqton, åbnede vi salgskontorer i de skandinaviske lande; TEQTON Iceland ehf, TEQTON sweden AB, TEQTON Finland OY, TEQTON Norway AS, TEQTON Inc. og TEQTON Danmark A/S

I alle lande samarbejder vi med de førende industrigulvleverandører og producenter i Europa, hvor vi også kan løse projekter. Teqton har nemlig projekter i hele Skandinavien - som stadig løses fra vores afdelinger i Danmark, Island, Norge, Sverige og Finland.

 

TEQTON I DAG 

Teqton har i dag ca. 30-40 rejse montører, som med specielt byggede laserudstyrede maskiner producerer superplane fugefrie gulve med super styrke. 

Vi er specialister indenfor gulve til:
VNA - Very Narrow Aile truck´s – JF. DIN 15185
Autostores – super flattness
Kranlagre –
Rulle reol lagre

I Teqton producerer vi ca. 500.000 m2 industrigulve om året og har leveret mere end 15. mio m2 siden vores start i 1987.

 

KNOW-HOW OG VIDENSDELING 

Står du overfor et nyt byggeprojekt? Tag os med på råd - og gerne tidligt i processen.
Vi fortæller dig gerne mere om vores produkter og dine muligheder - og vi lover at lytte til dine idéer, ønsker og behov. Kun derved, kan vi råde og vejlede dig, i forhold til de mest optimale gulvløsninger fra Teqton til dit byggeri.

Vi har stor erfaring med fx kontorbygninger, produktionsbyggeri, lagerbygninger og større butiksløsninger i flere lande - og det er med til at gøre os til en god sparringspartner.

MØD VORES MEDARBEJDERE

Vores dygtige medarbejdere er med til at skabe gode referencer og glade kunder.
Du kan se holdet bag Teqton her.

TEQTON

Kristensmindevej 2,
4250 Fuglebjerg