MØD TEQTON PÅ NORDBYGG MESSEN I STOCKHOLM
23. TIL 26. APRIL 

Teqton Groups afdelinger i Danmark og Sverige, viser messedeltagerne vores mange løsninger og produkter på Nordbygg messen i Stockholm.


Nordbygg er nordens største messe for bygge- og anlægsbranchen. Hvert andet år samler messen udstillere fra byggesektoren i Sverige, som kommer fra Europa.

På Nordbygg messen kan du møde vores dedikerede medarbejdere, som vil fortælle om de mange gulvløsninger som Teqton Group kan levere. Ud over Teqtons afdelinger fra Danmark og Sverige, er vores kolleger fra koncernselskaberne Lodbyg og Vesla også til stede på messen.

 

FIND VORES STAND

Du finder vores fælles stand for Teqton Group på stand C09:49.

Messens åbningstider er tirsdag 9.00-17.00, onsdag 9.00-17.00, torsdag 9.00-18.00 og fredag ​​9.00-16.00.

Adressen er: Mässvägen 1, 125 80 Stockholm.

 

BESØG OS GRATIS

Du besøger Nordbygg messen helt gratis. Du skal blot tilmelde dig online, hvorefter du modtager et link til Nordbyggs webapp. I webappen kan du finde din billet, samt se alle deltagere og udstillere på messen. Funktionen er skabt for at kunne facilitere møder og netværk, men hvis du ikke ønsker at være søgbar, ændrer du blot dine indstillinger i appen.

HVAD KAN VORES KONCERNSELSKABER?

Bæredygtige industrielle gulvsystemer som fugefrie betongulve, lydgulve og epoxygulve, er bl.a. nogle af de løsninger vi i Teqton Group kan hjælpe med. Vi i Teqton er specialister i fugefri betongulve, mens vores koncernselskaber er specialiseret indenfor andre områder - vi alle arbejder dog med gulvprodukter.


Lodbyg

Lodbyg leverer cementbaserede undergulve, med flydespartel, alle slags flydemørtler og pumpeklar EPS-beton. Gulvtyper som lydgulve, facadegulve og komfortgulve med indbygget gulvvarme, er bare et udvalg af de løsninger som Lodbyg kan levere. Løsningerne er til underlag for de fleste belægninger, så som klinker, linoleum, vinyl, trægulve eller epoxy.

Vesla

Vesla producerer og leverer fugefri industrigulve udført med epoxy, polyuretan eller specialcement som bindemiddel. Vesla renoverer og overfladebehandler eksisterende gulve, men er selvfølgelig også med på helt nye byggeprojekter.

Vesla har også sin egen coating fabrik, og er faktisk den eneste danske gulvleverandør af fugefri gulve, som har det. Produkterne udvikles bl.a. til detailhandel, industri, fødevarebranchen, udendørs belægninger samt private hjem.

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Ole hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om messen

TEQTONS ARBEJDE MED MILJØ OG CSR

Teqton lægger grundlaget for en bæredygtig og grønnere fremtid.

OM TEQTON

I Teqton er vi specialister i rådgivning, beregning og udførelse af alle typer betongulve. Du kan blive klogere på os, og det vi kan her.

Har du læst det seneste?

Gå til vores nyhedsside, hvor du kan læse andre aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.