TEQTON KÅRET SOM SUCCESVIRKSOMHED 2023

Hvert år uddeler Spar Nord og BDO Danmark prisen Succesvirksomhed til virksomheder i Danmark, som leverer solide finansielle resultater flere år i træk samt formår at skabe vækst. Og Succesvirksomhederne 2023 er Teqton iblandt.


Det er med stor glæde og ydmyghed, at vi igen i år kan fejre, at vi er kåret som en af årets Succesvirksomheder i 2023.

Det har været en fantastisk rejse for Teqton, der er gået fra opstarten i det små i 1987, til i dag at have over 50 medarbejdere og afdelinger i flere lande.

Teqtons kerneprodukt, Teqplan Systemgulvet, er i den tid blevet udført på millioner af m² lager og logistik faciliteter.
Det er naturligvis et produkt som vi er meget stolte af, da vores fugefrie løsning leverer slidstærke, fugefri og langtidsholdbare gulvløsninger. De er med til at give vores kunder færre vedligeholdelsesudgifter, samtidig med at det bidrager til en mere støjfri arbejdsplads og et bedre arbejdsmiljø.

De sidste par år har vi haft fokus på at optimere hele vores forrentning. Ikke kun i form af vores produkter eller mandskab, men med stort fokus på den grønne omstilling.
Vi har derfor kigget alle krogene af vores virksomhed igennem, og via dette bl.a. kunne optimere vores procedurer, indkøb, afskaffelse og genbrug af materialer. Det gælder selvfølgelig for vores kontorer, men også for alle de byggepladser vi dagligt er på.
Som mange andre, har vi derfor også arbejdet aktivt med FN’s verdensmål, og den vej igennem holdt os opdateret på tendenser, lovkrav og udvikling med dette mindset.

 

OM SUCCESVIRKSOMHED 2023

Blandt de mere end 300.000 aktive virksomheder i Danmark hylder Spar Nord Bank og BDO Danmark de 1.000 små- og mellemstore virksomheder, der har opnået størst succes – målt på en række finansielle parametre.

Virksomhederne kvalificerer sig ud fra følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad (skal være mindst 15%) i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Et pointsystem ud fra ovenstående parametre afgør, hvilke virksomheder der er heldige at blive tildelt titlen som Succesvirksomhed 2023.

TREDJE ÅR I TRÆK

At blive tildelt denne anerkendelse for fjerde gang, er ikke kun en fejring af vores nuværende succes, men det understreger også vores konsistente evne til at levere fremragende produkter. Det ville ikke være muligt uden vores fantastiske team, og det stærke samarbejde, som vi har opbygget med vores kunder.

”Vi er så taknemmelige for, at vores kunder er tilfredse med os og vores produkter, så vi år efter år får lov til at levere fugefrie og slidstærke løsninger. Det er jo det vi brænder for, så vi var bestemt ikke en ”Succesvirksomhed” uden jer.”, udtaler vores direktør Julius Olsen.

Teqton har modtaget prisen som Succesvirksomhed i 2019, 2021, 2022 og nu i 2023 – og for det skal der lyde et stort tak.

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Julius hvis du har spørgsmål eller vil ønske ham tillykke med erhvervspriserne

TEQBASE + TEQPLAN

Teqbase anvendes som undergulv i industri- og lagerhaller hvorpå Teqplan etableres. Teqplan er et polymerforstærket slidlag der gør det fugefri gulv meget modstandsdygtigt.

TEQTONS ARBEJDE MED MILJØ OG CSR

Teqton lægger grundlaget for en bæredygtig og grønnere fremtid.

OM TEQTON

I Teqton er vi specialister i rådgivning, beregning og udførelse af alle typer betongulve. Du kan blive klogere på os, og det vi kan her.

Har du læst det seneste?

Gå til vores nyhedsside, hvor du kan læse andre aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.