TEQTON VINDER FLOTTE ERHVERVSPRISER

Ikke en, men hele to flotte erhvervspriser har Teqton vundet i 2022. Teqton blev kåret som vinder af priserne: Succesvirksomhed 2022 og Næstved erhvervspris 2022.


Vi og vores direktør Julius Olsen er meget stolt af, at Teqton er blevet hædret med priserne "Succesvirksomhed 2022" og "Næstved Erhvervspris 2022". 

Vi tror selv at det især er udviklingen de sidste 10 år, som spiller ind i valget på os. Vi har i Teqton i alle årene været knivskarpe på vores produkt. Så successen er, at vi laver de bedste og mest bæredygtige betongulve. Det har også betydet vækst, hvor hvis man udelukkende kigger på antal ansatte, så er Teqton vokset fra 20 ansatte i 2012 til i dag at tælle 56 medarbejdere.

Vores bæredygtige fokus, med et 100 % genanvendelige produkt, og fokus på ESG regnskab, miljøgodkendelse og 3. parts certificering - samt vores aktive arbejde med verdensmålene.

Vi gør alt hvad vi kan for at tiltrække nye kunder i ind- og udland, og det kan man kun ved at skabe tilfredse kunder.

 

SUCCESVIRKSOMHED 2022

Teqton blev den 10. september 2022 kåret som Succesvirksomhed 2022.

En gang om året belønner Spar Nord Bank og BDO Danmark virksomheder, der har vist gode resultater, og som leverer et stærkt bidrag til vækst og velstand i lokalsamfundet og som helhed.

Teqton har faktisk også tidligere modtaget denne pris, både i 2019 og 2021. Derfor er vi også rigtig stolte af at have modtaget den igen.

FAKTA OM SUCCESVIRKSOMHED 2022

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 erhvervsprisen ”Succesvirksomhed”, som anerkender små og mellemstore danske virksomheder med 10-999 ansatte. Virksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og en vurdering ud fra følgende parametre:

  • Vækst i resultat før skat de seneste fem år
  • Soliditetsgrad (skal være mindst 15%) i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder i Danmark.

NÆSTVED ERHVERVSPRIS 2022

Onsdag 5. oktober 2022 blev vi af Næstved Erhvervsforening og Sydbank tildelt Næstved Erhvervspris 2022.

Næstved Erhvervspris uddeles en gang om året til en virksomhed i Næstved Kommune, som har ydet en særlig indsats for at fremme den lokale erhvervsudvikling og beskæftigelse.

Begrundelsen på valget af os var, at vi løbende arbejder med produktudvikling inden for vores speciale, med fokus på at produkterne er bæredygtige i form af genanvendelighed. Derudover er vores ejer g direktør sætter sig selv i frontlinjen, når det drejer sig om at tiltrække nye kunder i ind- og udland, når det drejer sig om at skabe tilfredse kunder. 

FAKTA OM NÆSTVED ERHVERVSPRIS 2022

Næstved Erhvervsforening og Sydbank har indstiftet Næstved Erhvervspris, der uddeles en gang om året til en virksomhed i Næstved Kommune, som har ydet en særlig indsats for at fremme den lokale erhvervsudvikling og beskæftigelse.

Prisen består af et keramikfad udført af keramikeren Heidi Fournier og et kontant beløb på kr. 10.000,-.


Vil du læse mere om Næstved Erhvervspris og de artikler vedr. prisen som har været bragt i medierne, kan du se dem her. 

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Julius hvis du har spørgsmål eller vil ønske ham tillykke med erhvervspriserne

TEQBASE + TEQPLAN

Teqbase anvendes som undergulv i industri- og lagerhaller hvorpå Teqplan etableres. Teqplan er et polymerforstærket slidlag der gør det fugefri gulv meget modstandsdygtigt.

TEQTONS ARBEJDE MED MILJØ OG CSR

Teqton lægger grundlaget for en bæredygtig og grønnere fremtid.

OM TEQTON

I Teqton er vi specialister i rådgivning, beregning og udførelse af alle typer betongulve. Du kan blive klogere på os, og det vi kan her.

FN'S 17 VERDENSMÅL

I Teqton når vi FN's 17 verdensmål og vi er meget bevidste om at vores påvirkning rækker udover bæredygtighed. For os er vores miljømæssige fodaftryk vigtigt, men ligeledes er det sociale aftryk som vores forretning efterlader.

Har du læst det seneste?

Gå til vores nyhedsside, hvor du kan læse andre aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.