TEQTON UDFØRER SLIDSTÆRKE GULVE TIL ODENSES UNIVERSITETS HOSPITAL

Teqton har sammen med 5E byg løst en række forskelligartede opgaver i forbindelse med opførelsen af det nye Odense Universitets Hospital.


I Odense opføres det nye OUH i disse dage.

En del af denne enorme opgave varetages med sikker hånd af det lokale 5E byg A/S fra Odense.

Det regionale lager, samt ny sterilcentral og køkkenfaciliteter der skal servicere det nye OUH opføres sideløbende med hospitalsbygningerne og her er der gjort brug af Teqtons mulighed for at løse meget forskelligartede opgaver.

HØJE KRAV TIL SLIDSTYRKE

Lagerdelen og den centrale forbindelses korridor igennem bygningerne kommer til at huse, ikke bare mennesker og trucks, men også helt nye state of the art AGV, eller automated guided vehicles, der på egen hånd henter mad og materialer fra lager og køkken og kører gennem tunnel til OUH for at stille det klar de rigtige steder derover.

De automatiske robotter bevæger sig i forudbestemte ruter og kommer derfor til at levere høj belastning i de samme smalle kørebaner rigtig rigtig mange gange.

Dette resulterer i meget høje krav til gulvenes slidstyrke, planhed og evne til at aflede statisk elektricitet så ikke AGV’ernes kredsløb overbelastes.

Til disse områder har 5E Byg A/S valgt at bruge Teqtons fugefri Teqplan gulv for at sikre, at gulvene kan håndtere et hvert tænkeligt slid robotterne måtte udsætte dem for i mange år fremover.


FLYDESPARTEL OG EPOXY

Sterilcentral og køkkenområder derimod bliver betrådt af menneskefødder.

Her har 5E Byg udlagt armeret betonplade med en myriade af installationer, afløb, el, vand og varme klargjort inden støbning.

For at få en færdig overflade der kan leve op til alle krav om planhed og styrke, samt rengøring og hygiejne, har 5E Byg valgt at bede Teqton om at udføre fiberforstærkede industri-flydespartelgulve i bygningerne.

Dette arbejde kræver sikker hånd og sans for ordentlig kvalitet, for at sikre de færdige gulves planhed og evne til at bære de nødvendige epoxy overflader der bliver sluttet af med.


Også udførsel af epoxygulve er lagt i hænderne på Teqton og det er en fornøjelse at arbejde på en plads med så sikker styring som leveres af 5E Byg A/S.

Teqton ser frem til at løse flere opgaver med både Teqplan, Flydespartel og Epoxy fremover.

BILLEDER FRA ODENESE UNIVERSITETS HOSPITAL

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt salgsansvarlig Ole Skov for spørgsmål og vejledning

TEQPLAN

Teqplan anvendes som slidlag ovenpå Teqbase, og kan benyttes i f.eks. produktions-, lager- og maskinhaller. Teqplan giver et fugefrit, lyst, slidstærkt, miljøvenligt resultat med stor belastningsevne.

Har du læst det seneste?

Gå til vores nyhedsside, hvor du kan læse andre aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.