TEQTONGULVE VED TAULOV DRYPORT

Taulov Dryport, der hurtigt er ved at blive et af Danmarks største logistik centre, trækker på al den viden og knowhow der kan trækkes på for at få det enorme projekt gjort færdig til tiden. 


Og de fugefri Teqton-gulve spiller en stor rolle i at holde det høje tempo på pladsen.

Når der gøres brug af Teqton-løsningen, bliver den første del af gulvet, Teqbase, lagt i de tidligste faser af projektet, lige efter randfundamenterne.

Teqbase laget bliver derefter brugt som arbejdsplatform af alle andre håndværksgrene, gennem resten af projektet. Altså ikke noget behov for smalle køreveje af stålplader til kranen, ikke noget behov for hjælpefundamenter til montering af vægelementerne og ikke flere forsinkelser fra dårlige forhold for liftene hver gang det har regnet og det hele sejler.

Når projektet nærmer sig sin afslutning, bliver Teqplan slidlaget lagt ud og det færdige projekt kan afleveres til en glad kunde, med nye uberørte gulve der ikke har været udsat for tung trafik endnu.BILLEDER FRA TAULOV DRYPORT

Du kan her se lidt billeder fra projektet ved Taulov Dryport. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få yderligere information og rådgivning om dine specifikke behov og krav til et nyt - eller renoveret gulv.

PROJEKTDATA

Byggeår
2020

Størrelse
46.500 m2

Totalentreprenør
DS Flexhal A/S

Bygherrer
PFA og ADP

PRODUKTER ANVENDT I DETTE PROJEKT

Teqbase
Teqbase er placeret lige efter randfundamenterne, og herefter brugt som arbejdsplatform.

Teqplan
Slidlaget Teqplan er lagt ud, lige inden det færdige projekt er afleveret til kunden, så der leveres flotte uberørte gulve.

Læs mere om produkterne og deres egenskaber her.

Har du læst det seneste?

Gå til vores nyhedsside, hvor du kan læse andre aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.