TEQTON FUGEFRI POLYMER BETONGULVE TIL "GRØNNE" PROJEKTER

Teqton har de seneste år deltaget i flere DGNB og BREEAM certificerede byggeprojekter i Skandinavien. Og det er med fokus på hensynet til miljøet.


Når de store projekter skal planlægges, bliver der i dag lagt mere og mere vægt på det ”Grønne” aspekt af bygge processen og det aftryk på miljøet, som de nye faciliteter laver.
DGNB og BREEAM certificeret byggeri optræder nu nærmest som en selvfølge i projekterne.
Dette stiller store krav, ikke bare til Total og Hoved Entreprenørerne, men også til alle de underentreprenører der varetager hver deres del af byggeprocessen.VÆLG DE "GRØNNE" PRODUKTER

To af de store syndere på det grønne regnskab, er forbruget af jern og vand i byggeprocessen.

For at opnå de eftertragtede point til projekterne og dermed kunne skrive Bronze, Sølv, Guld eller Platin på det færdige projekt, er det nødvendigt at have underentreprenøren med fra start af, så valget af produkter falder i tråd med kravet om fornuftig brug af resurser.

Teqton leverer fugefri betongulve fuldkommen fri for det armeringsjern og stålfibre som normalt er i industrigulve. Brugen af andre ”dyre” materialer i certificeringerne, som træ, plastik og affald fra byggeprocessen er også på et absolut minimum.

Gennem de seneste år har TEQTON deltaget i flere DGNB/BREEAM projekter i Skandinavien..LAD TEQTON HJÆLPE MED CERTIFICERINGEN

TEQTON kan hjælpe med jeres projekt allerede fra planlægningsfasen.
Gør brug af vores mulighed for at levere en LCA (Life Cycle Assessment) eller en 3. parts verificeret EDP (Environmental Product Declaration) til jeres projekt allerede mens det er på tegnebordet og kom nærmere de eftertragtede ”Grønne” point.
Du er velkommen til at kontakte TEQTON og få yderligere information og rådgivning om dine specifikke behov og krav til et nyt - eller renoveret gulv. 

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt salgsansvarlig Ole Skov for spørgsmål og vejledning

TEQBASE + TEQPLAN

Teqbase anvendes som undergulv i industri- og lagerhaller hvorpå Teqplan etableres. Teqplan er et polymerforstærket slidlag der gør det fugefri gulv meget modstandsdygtigt.

Har du læst det seneste?

Gå til vores nyhedsside, hvor du kan læse andre aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.