TEQTON LEVERER 37.500 M2 GULVE TIL NYE DSV-FACILITETER 

I Ringsted står de helt nye DSV-faciliteter færdige, hvor Teqton har leveret 37.500 m2 fugefrie gulve.


De nyopførte faciliteter i Ringsted består af hele 37.500 m2 lagergulv og en 6.000 m2 mezzanin, hvor denne kombination af rummelighed og tilpasningsdygtighed sikrer, at man kan håndtere både lette varer og specialoperationer som pakning og sortering.

Teqtons levering af fugefri gulve til de nye lagerfaciliteter, giver DSV mulighed for at arbejde med høj effektivitet samt frihed til at tilpasse opbygningen af lagerområderne efter behov.

De fugefrie gulve sikrer desuden, at trucks og palleløftere kan bevæge sig hurtigt rundt i et støjsvagt og sikkert arbejdsmiljø.BÆREDYGTIGHED I FOKUS

Hele projektet har haft stort fokus på bæredygtighed og på at opnå guld-certificering i DGNB-systemet, hvilket også har været fokus omkring valget af gulve.

Produktet skulle ikke kun bidrage med et lavt CO2 aftryk, men også bidrage til en kortere byggeperiode. Derfor faldt valget på Teqtons fugefri valsebetongulve, som er blandet direkte på byggepladsen af materialer leveret fra nærmeste grusgrave.

Derudover gør de fugefrie gulve ikke brug af nogen former for jern-armering, hvilket også bidrager til at nedbringe projektets CO2 aftryk.

Teqton har desuden leveret EDP på vores produkter og har hjulpet fra start til slut med at få tilpasset udførsel og udformning, så alle krav er blevet overholdt.

Vores valsebetongulve blev leveret til aftalt tid til en meget tilfreds kunde.


BILLEDER FRA DSV LOGISTIKHALLEN

PROJEKTDATA

Byggeår
2023

Størrelse
37.500 m2

Totalentreprenør
DS Flexhal

Bygherre
Termotransit

PRODUKTER ANVENDT I DETTE PROJEKT

Teqbase
Teqbase er placeret som underlag for Teqplan.

Teqplan
Slidlaget Teqplan er lagt ud på Teqbase på hele produktions- og lagerområder i bygningen, hvilket giver dem et slidstærkt resultat.

Læs mere om produkterne og deres egenskaber her.

SE OGSÅ DENNE REFERENCE

Gasa Group Odense har fuld fart på produktionen til de forårsklare kunder.
Der bliver i højsæsonen gennemsnitligt kørt 3.000 stk. bure med varer ud i døgnet og det sker på deres Teqton gulve.