TEQTON LEVERER 4.000 M2 FUGEFRIE GULVE TIL HÖRMANNN

Portgiganten Hörmanns danske afdeling har netop fået et nyt domicil i Randers. Et domicil hvor virksomhedens blå og gule farver er repræsenteret i bygningen.


Hörmann er en af Europas største udbydere af døre, låger og porte, og har siden 1935 specialiseret sig indenfor området. Hovedsædet ligger i den lille tyske by Steinhagen, men har i dag over 100 salgsafdelinger i over 40 lande.

 

FRA HORNBÆK TIL RANDERS

Selvom coronapandamien forsinkede byggeprojektet, møder glade medarbejdere i dag ind i deres helt nye domicil i Hörmann-farver. Valget om at flytte den danske afdeling fra Hornbæk til Randers blev truffet, fordi Randers Kommune tilbød en attraktiv byggegrund til en god pris.

Det nye danske domicil indeholder både kontorer og 4.000 m2 produktion og lager, hvor Teqton har leveret de fugefrie betongulve tilpasset Hörmanns behov. Med det fugefrie Teqton betongulv, har produktions- og lagerfaciliteterne fået et effektivt, støjsvagt og vedligeholdelsesvenligt gulv.

Vores Teqplan gulv blev leveret til aftalt tid til en meget tilfreds kunde.

 

BILLEDER FRA HÖRMANN I RANDERS

PROJEKTDATA

Byggeår
2023

Størrelse
4.000 m2

Totalentreprenør
Hovedentreprenør PN Tømrer og Byggefirma A/S

Bygherre
Hörmann

PRODUKTER ANVENDT I DETTE PROJEKT

Teqbase
Teqbase er placeret som underlag for Teqplan.

Teqplan
Slidlaget Teqplan er lagt ud på Teqbase på hele produktions- og lagerområder i bygningen, hvilket giver dem et slidstærkt resultat.

Læs mere om produkterne og deres egenskaber her.

SE OGSÅ DENNE REFERENCE

Gasa Group Odense har fuld fart på produktionen til de forårsklare kunder.
Der bliver i højsæsonen gennemsnitligt kørt 3.000 stk. bure med varer ud i døgnet og det sker på deres Teqton gulve.