TEQTON VINDER DANSK INDUSTRIS INITIATIVPRIS 2022

Teqton har netop vundet endnu en flot erhvervspris, da vi blev kåret som vinder af Dansk Industri Sydsjællands Initiativpris 2022.


Mandag den 28. november 2022 blev Teqton kåret som modtager af DI Sydsjællands Initiativpris 2022. Det var derfor med stolthed, at vores direktør Julius Olsen tog imod prisen, som blev overrakt af Jesper Toftebjerg Andersen, Næstformand for DI Sydsjælland og Borgmester for Næstved Kommune, Carsten Rasmussen.

 

TEQTON SOM GRØN FRONTLØBER

De ord som næstformand for DI Sydsjælland, Jesper Toftebjerg Andersen gav os med på vejen var, at han synes at Teqton ApS er et lysende eksempel på en virksomhed, som hele tiden har fokus på at udvikle sig, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Han havde ligeledes bemærket, at vi er godt i gang med at forberede os på fremtiden, hvor kravene til miljø fylder mere og mere. Jesper nævnte endda, at han kunne se Teqton som en grøn frontløber for det lokale erhvervsliv.

Vi og vores direktør Julius Olsen er selvsagt meget stolte af prisen, som er en anderkendelse af det arbejde vi alle lægger i virksomheden. Vi synes selv vi gør det godt, men det betyder altså rigtig meget, at andre også bemærker det og os.

I vores produktion er vi meget bevidste om at nedsætte CO2-aftrykket, og derved hjælpe til en grøn omstilling for os selv og vores kunder.  Det er en løbende proces, hvor vi forsøger at nedsætte vores råvareforbrug og effektivisere energiforbrug - men samtidig skal skabe et produkt, som kan holde i mange år.

Det betyder at man i dag kan genanvende 80 % af de nedbrudte materialer fra Teqtons produkter i andre konstruktioner. Dertil har vi altid anvendt lokale leverandører tæt på byggeprojekterne, udelukkende for at minimere transporttiden på de enkelte opgaver.
Afslutningsvis har vi udviklet et gulvprodukt, som der ikke anvendes stålarmering i, hvilket dermed også nedsætter CO2-aftrykket betydeligt. Vores fugefrie betongulve uden stålarmering er derfor et rigtig godt produkt.

OM DI SYDSJÆLLANDS INITIATIVPRIS 2022

Prisen uddeles hvert år til en lokal virksomhed, som har udvist initiativ og er et godt forbillede for andre virksomheder. Derudover skal virksomheden gennem særligt initiativ og virkelyst for afsætning, teknologi, uddannelse eller andre områder gennem en kortere årrække have skabt grundlag for vækst, ligesom der lægges vægt på udviklingen i nøgletal.


FAKTA OM DI SYDSJÆLLANDS INITIATIVPRIS 2022

Prisen uddeles til en virksomhed som er virkelysten, kreativ og har skaber trang, blandt små og mellemstore virksomheder i DI's medlemskreds. Virksomheden skal være en god og inspirerende rollemodel for andre erhvervsledere. Det er bestyrelsen i Dansk Industris regionalforening, der udpeger den regionale modtager af Initiativprisen.

Kriterierne for Initiativprisen er følgende:

  • Virksomheden må ikke have over 100 ansatte, når prisen uddeles. Hvis virksomheden evt. er i koncernsamarbejde med andre virksomheder, må det samlede antal ansatte maksimalt være 300.
  • Virksomheden skal gennem særligt initiativ og virkelyst inden for afsætning, teknologi, uddannelse eller andre områder gennem en kortere årrække have skabt grundlag for vækst.
  • Der bliver lagt vægt på udviklingen i nøgletal, som eksempelvis omsætningen, bruttofortjenesten, årets resultat, egenkapitalen og/eller antal ansatte de seneste år.
  • Virksomheden skal være fuldt medlem af Dansk Industri eller være associeret.


Derudover er der årligt et særligt kriterie, og i år var det: Innovation og nye løsninger.

  • Virksomheden har skabt et stærkt grundlag for vækst ved at tænke innovativt og skabe nye bæredygtige løsninger i en verden præget af forandring og usikkerhed med stigende materialepriser, usikre globale forsyningskæder og mangel på medarbejdere.


Du kan læse artikler og pressemeddelelser som er skrevet om os, i denne forbindelse her.

TEQTONS ØVRIGE ERHVERVSPRISER

Det har været et par vilde måneder, hvor vores direktør Julius Olsen, flere gange har fået overrakt en række flotte erhvervspriser. Den 10. september 2022 blev vi kåret som Successvirksomhed 2022, den 5. oktober med Næstved Erhvervspris og nu her den 28. november med DI Sydsjællands Initiativpris 2022.

Vil du læse mere om Næstved Erhvervspris og årets succesvirksomhed 2022, finder du information og billeder her:

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt Julius hvis du har spørgsmål eller vil ønske ham tillykke med Dansk Industris Initiativpris

TEQBASE + TEQPLAN

Teqbase anvendes som undergulv i industri- og lagerhaller hvorpå Teqplan etableres. Teqplan er et polymerforstærket slidlag der gør det fugefri gulv meget modstandsdygtigt.

TEQTONS ARBEJDE MED MILJØ OG CSR

Teqton lægger grundlaget for en bæredygtig og grønnere fremtid.

OM TEQTON

I Teqton er vi specialister i rådgivning, beregning og udførelse af alle typer betongulve. Du kan blive klogere på os, og det vi kan her.

FN'S 17 VERDENSMÅL

I Teqton når vi FN's 17 verdensmål og vi er meget bevidste om at vores påvirkning rækker udover bæredygtighed. For os er vores miljømæssige fodaftryk vigtigt, men ligeledes er det sociale aftryk som vores forretning efterlader.

Har du læst det seneste?

Gå til vores nyhedsside, hvor du kan læse andre aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Teqton.